Ali izdelujete spletno stran prilagojeno mobilnim napravam?

Izdelati spletno stran prilagojeno mobilnim napravam je danes nujno potrebno, ker se kar 70% obiska spletne strani zgodi prek mobilnih naprav. Iz tega razloga vsako spletno stran, ki jo izdelam, jo tudi prilagodim za mobilne naprave (prenosne računalnike, tablice, pametne telefone, pametne TV-je,…). To je pomembno tako s stališča uporabniške izkušnje, kot tudi iz stališča boljše pozicioniranosti spletne strani v Googlovem iskalniku.

Google prikazuje rezultate iskanja glede na to iz kje se iskanje izvede. Ko se izvede iskanje prek računalnikov bodo iskalni rezultati drugačni, kot bi iskanje izvedli iz mobilnih napravah. Google že nekaj časa v ospredje postavlja spletne strani, ki so prilagojene mobilnim napravam. Napoveduje tudi, da bo vse spletne strani, ki niso prilagojene mobilnim napravam potisniv v ozadje iskalnih rezultatov.

2018-06-28T17:35:36+00:00
Spletna stran uporablja piškotke za namene zagotavljanja boljše funkcionalnosti ter štetja uporabnikov na spletnem mestu. Prosimo, da s klikom na DA potrdite soglasje za uporabo piškotkov. Več o spletnih piškotkih na strani spletni piškotki. Nastavitev piškotkov DA

Piškotki skupine 2

Analitični in funkcijski piškotki, s katerimi analiziramo promet na spletni strani. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo. Če se s tem ne strinjate, ustrezno označite in teh piškotkov ne bomo namestili.

Piškotki skupine 3

Piškotki naših partnerskih storitev, kot so Facebook in Google. Ti piškotki omogočajo uporabo vtičnikov in funkcij na spletni strani, ki so povezane z njihovimi družbenimi omrežji in drugimi platformami ter za sledenje vaši uporabi njihovih storitev. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo. Če se s tem ne strinjate, ustrezno označite in teh piškotkov ne bomo namestili. Lahko se zgodi, da vam v tem primeru nekatere zanimive funkcije spletne strani ne bodo na voljo.