Ali izdelujete spletno stran prilagojeno mobilnim napravam?

Izdelati spletno stran prilagojeno mobilnim napravam je danes nujno potrebno, ker se kar 70% obiska spletne strani zgodi prek mobilnih naprav. Iz tega razloga vsako spletno stran, ki jo izdelam, jo tudi prilagodim za mobilne naprave (prenosne računalnike, tablice, pametne telefone, pametne TV-je,…). To je pomembno tako s stališča uporabniške izkušnje, kot tudi iz stališča boljše pozicioniranosti spletne strani v Googlovem iskalniku.

Google prikazuje rezultate iskanja glede na to iz kje se iskanje izvede. Ko se izvede iskanje prek računalnikov bodo iskalni rezultati drugačni, kot bi iskanje izvedli iz mobilnih napravah. Google že nekaj časa v ospredje postavlja spletne strani, ki so prilagojene mobilnim napravam. Napoveduje tudi, da bo vse spletne strani, ki niso prilagojene mobilnim napravam potisniv v ozadje iskalnih rezultatov.

Nenad Matić2018-06-28T17:35:36+00:00
Naši piškoti ne škodijo, a brez njih vam ne moremo omogočiti sodobnih funkcionalnosti. Spletna stran za svoje delovanje in spremljanje statistike uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo. Prosimo, da s klikom na DA potrdite soglasje za uporabo piškotkov na naših straneh.Upravljavec spletnih mest na domeni studio-amaia.si, uporablja piškotke za namene zagotavljanja boljše funkcionalnosti in uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja spletnih portalov ter štetja uporabnikov na spletnem mestu. Uporabljamo tudi piškotke, izdane s strani Google inc.Piškotki iz skupine 1 so nujni in se vedno naložijo. Če kliknete »Nastavitve piškotkov« in določite, da ne želite sledenja piškotkov iz skupine 2 in 3 potem se ti piškotki ne bodo naložili. Namestitev piškotkov iz skupin 2 in 3 lahko upravljate sami in potrdite s klikom na »Posodobitev nastavitev«. Pojasnila glede uporabe spletnih piškotkov si lahko preberete na strani spletni piškotki. Vašo izbiro boste na tej napravi lahko vedno spremenili. Nastavitev piškotkov DA

Piškotki skupine 2

Analitični in funkcijski piškotki, s katerimi analiziramo promet na spletni strani. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo. Če se s tem ne strinjate, ustrezno označite in teh piškotkov ne bomo namestili.

Piškotki skupine 3

Piškotki naših partnerskih storitev, kot so Facebook in Google. Ti piškotki omogočajo uporabo vtičnikov in funkcij na spletni strani, ki so povezane z njihovimi družbenimi omrežji in drugimi platformami ter za sledenje vaši uporabi njihovih storitev. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo. Če se s tem ne strinjate, ustrezno označite in teh piškotkov ne bomo namestili. Lahko se zgodi, da vam v tem primeru nekatere zanimive funkcije spletne strani ne bodo na voljo.