Ali je vsebina spletne strani pomembna?

To je zelo pogosto zastavljeno vprašanje. Vsebina spletne strani je zelo pomembna iz večih razlogov. S strani SEO optimizacije spletne strani je pravilno optimizirana vsebina spletne strani med najbolj pomembnimi in ključnimi dejavniki ki vplivajo na visoko pozicioniranje spletne strani v Googlovem iskalniku. Iskalci vpisujejo v iskalnik ključne besede na podlagi katerih se prikazujejo rezultati.

Google vedno bolj daje povdarek na kvaliteti vsebine na strani, ter le te daje v ospredje (prva stran Googla). Pri tem je nujno potrebno upoštevati pravila pisanja vsebine, ker se lahko zgodi, da vas zaradi nepravilno optimizirane vsebine oziroma “pretirane optimizacije” Google enostavno kaznuje. Kaznuje lahko na več načinov in sicer, da vašo stran postavi v samo ozadje iskalnih rezultatov, kjer vas noben ne bo več našel.

To pa ni vse. 🙂 Z optimizirano vsebino spletne strani smo dosegli prvi korak in sicer, da se pojavljamo na prvi strani Googlovega iskalnika. Zaradi tega bo več obiska na spletno stran in če ne bo na spletni strani vsebina marketinško naravnana ne bomo prepričali obiskovalce, da izvedejo nakup storitve ali izdelka. Pri tem je potrebno upoštevati pravila marketinškega pisanja vsebine in uporabniško izkušnjo obiskovalcev.

Nenad Matić2018-06-28T17:23:44+00:00
Naši piškoti ne škodijo, a brez njih vam ne moremo omogočiti sodobnih funkcionalnosti. Spletna stran za svoje delovanje in spremljanje statistike uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo. Prosimo, da s klikom na DA potrdite soglasje za uporabo piškotkov na naših straneh.Upravljavec spletnih mest na domeni studio-amaia.si, uporablja piškotke za namene zagotavljanja boljše funkcionalnosti in uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja spletnih portalov ter štetja uporabnikov na spletnem mestu. Uporabljamo tudi piškotke, izdane s strani Google inc.Piškotki iz skupine 1 so nujni in se vedno naložijo. Če kliknete »Nastavitve piškotkov« in določite, da ne želite sledenja piškotkov iz skupine 2 in 3 potem se ti piškotki ne bodo naložili. Namestitev piškotkov iz skupin 2 in 3 lahko upravljate sami in potrdite s klikom na »Posodobitev nastavitev«. Pojasnila glede uporabe spletnih piškotkov si lahko preberete na strani spletni piškotki. Vašo izbiro boste na tej napravi lahko vedno spremenili. Nastavitev piškotkov DA

Piškotki skupine 2

Analitični in funkcijski piškotki, s katerimi analiziramo promet na spletni strani. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo. Če se s tem ne strinjate, ustrezno označite in teh piškotkov ne bomo namestili.

Piškotki skupine 3

Piškotki naših partnerskih storitev, kot so Facebook in Google. Ti piškotki omogočajo uporabo vtičnikov in funkcij na spletni strani, ki so povezane z njihovimi družbenimi omrežji in drugimi platformami ter za sledenje vaši uporabi njihovih storitev. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo. Če se s tem ne strinjate, ustrezno označite in teh piškotkov ne bomo namestili. Lahko se zgodi, da vam v tem primeru nekatere zanimive funkcije spletne strani ne bodo na voljo.