Kaj je najbolj pomembno vedeti pri izdelavi spletne strani?

Pri izdelavi spletne strani je potrebno izbrati kakovostnega ponudnika, ker je v nasprotnem primeru investicija zaman. Vedno moramo imeti v mislih, da spletna stran mora biti kvalitetno izdelana in marketinško naravnana, da bi povečala prepoznavnost na spletu in posledično prodajo-zaslužek storitve ali izdelka.

Zato toplo priporočam, da za podjetje ne izbirajte sosedov, znancov ali sorodnikov, ki se ljubiteljsko ukvarjajo z izdelavo spletne strani.

2018-06-19T16:47:05+00:00
Spletna stran uporablja piškotke za namene zagotavljanja boljše funkcionalnosti ter štetja uporabnikov na spletnem mestu. Prosimo, da s klikom na DA potrdite soglasje za uporabo piškotkov. Več o spletnih piškotkih na strani spletni piškotki. Nastavitev piškotkov DA

Piškotki skupine 2

Analitični in funkcijski piškotki, s katerimi analiziramo promet na spletni strani. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo. Če se s tem ne strinjate, ustrezno označite in teh piškotkov ne bomo namestili.

Piškotki skupine 3

Piškotki naših partnerskih storitev, kot so Facebook in Google. Ti piškotki omogočajo uporabo vtičnikov in funkcij na spletni strani, ki so povezane z njihovimi družbenimi omrežji in drugimi platformami ter za sledenje vaši uporabi njihovih storitev. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo. Če se s tem ne strinjate, ustrezno označite in teh piškotkov ne bomo namestili. Lahko se zgodi, da vam v tem primeru nekatere zanimive funkcije spletne strani ne bodo na voljo.