Mi zagotovite visoko uvrstitev spletne strani v iskalniku Google?

Visoko uvrstitev spletne strani v iskalniku Google vam nihče ne more in ne sme zagotavljati. Google to počne po svoji presoji. Pozicioniranje spletnih strani pri Googlu je odvisno izključno od njegovih napisanih algoritmov, ki jih pozna samo peščica ljudi na Googlu in nihče več. Zato so zagotovila, od kogarkoli, da bo spletna stran na prvi strani rezultatov, takoj za oglasi zelo zavajajoča. Vsi, ki se ukvarjamo s spletno optimizacijo težimo k temu, da je spletna stran v samem vrhu iskalnih rezultatov glede na vpisano ključno besedo iskalca.

Z upoštevanjem prakse in določenih znanih Googlovih pravil pri izdelavi in optimizaciji spletne strani se približamo željenemu rezultatu. Vse moje optimizirane spletne strani dejansko glede na ključne besede kotirajo zelo visoko v Googlovem iskalniku vendar pred tem strankam nisem 100% zagotavljal teh pozicij ampak sem zagotovil, da bo spletna stran kvalitetno narejena in posledično visoko pozicionirana v iskalnih rezultatih Googla. S svojo metodo dela in kvalitetno tehnično izvedbo spletnih strani ter pravilno optimizacijo sem dosegel, da so Googlu moje spletne strani všečne in jih višje pozicionira v iskalnih rezultatih.

2018-06-19T16:46:10+00:00
Spletna stran uporablja piškotke za namene zagotavljanja boljše funkcionalnosti ter štetja uporabnikov na spletnem mestu. Prosimo, da s klikom na DA potrdite soglasje za uporabo piškotkov. Več o spletnih piškotkih na strani spletni piškotki. Nastavitev piškotkov DA

Piškotki skupine 2

Analitični in funkcijski piškotki, s katerimi analiziramo promet na spletni strani. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo. Če se s tem ne strinjate, ustrezno označite in teh piškotkov ne bomo namestili.

Piškotki skupine 3

Piškotki naših partnerskih storitev, kot so Facebook in Google. Ti piškotki omogočajo uporabo vtičnikov in funkcij na spletni strani, ki so povezane z njihovimi družbenimi omrežji in drugimi platformami ter za sledenje vaši uporabi njihovih storitev. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo. Če se s tem ne strinjate, ustrezno označite in teh piškotkov ne bomo namestili. Lahko se zgodi, da vam v tem primeru nekatere zanimive funkcije spletne strani ne bodo na voljo.