Mi zagotovite visoko uvrstitev spletne strani v iskalniku Google?

Visoko uvrstitev spletne strani v iskalniku Google vam nihče ne more in ne sme zagotavljati. Google to počne po svoji presoji. Pozicioniranje spletnih strani pri Googlu je odvisno izključno od njegovih napisanih algoritmov, ki jih pozna samo peščica ljudi na Googlu in nihče več. Zato so zagotovila, od kogarkoli, da bo spletna stran na prvi strani rezultatov, takoj za oglasi zelo zavajajoča. Vsi, ki se ukvarjamo s spletno optimizacijo težimo k temu, da je spletna stran v samem vrhu iskalnih rezultatov glede na vpisano ključno besedo iskalca.

Z upoštevanjem prakse in določenih znanih Googlovih pravil pri izdelavi in optimizaciji spletne strani se približamo željenemu rezultatu. Vse moje optimizirane spletne strani dejansko glede na ključne besede kotirajo zelo visoko v Googlovem iskalniku vendar pred tem strankam nisem 100% zagotavljal teh pozicij ampak sem zagotovil, da bo spletna stran kvalitetno narejena in posledično visoko pozicionirana v iskalnih rezultatih Googla. S svojo metodo dela in kvalitetno tehnično izvedbo spletnih strani ter pravilno optimizacijo sem dosegel, da so Googlu moje spletne strani všečne in jih višje pozicionira v iskalnih rezultatih.

Nenad Matić2018-06-19T16:46:10+00:00
Naši piškoti ne škodijo, a brez njih vam ne moremo omogočiti sodobnih funkcionalnosti. Spletna stran za svoje delovanje in spremljanje statistike uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo. Prosimo, da s klikom na DA potrdite soglasje za uporabo piškotkov na naših straneh.Upravljavec spletnih mest na domeni studio-amaia.si, uporablja piškotke za namene zagotavljanja boljše funkcionalnosti in uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja spletnih portalov ter štetja uporabnikov na spletnem mestu. Uporabljamo tudi piškotke, izdane s strani Google inc.Piškotki iz skupine 1 so nujni in se vedno naložijo. Če kliknete »Nastavitve piškotkov« in določite, da ne želite sledenja piškotkov iz skupine 2 in 3 potem se ti piškotki ne bodo naložili. Namestitev piškotkov iz skupin 2 in 3 lahko upravljate sami in potrdite s klikom na »Posodobitev nastavitev«. Pojasnila glede uporabe spletnih piškotkov si lahko preberete na strani spletni piškotki. Vašo izbiro boste na tej napravi lahko vedno spremenili. Nastavitev piškotkov DA

Piškotki skupine 2

Analitični in funkcijski piškotki, s katerimi analiziramo promet na spletni strani. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo. Če se s tem ne strinjate, ustrezno označite in teh piškotkov ne bomo namestili.

Piškotki skupine 3

Piškotki naših partnerskih storitev, kot so Facebook in Google. Ti piškotki omogočajo uporabo vtičnikov in funkcij na spletni strani, ki so povezane z njihovimi družbenimi omrežji in drugimi platformami ter za sledenje vaši uporabi njihovih storitev. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo. Če se s tem ne strinjate, ustrezno označite in teh piškotkov ne bomo namestili. Lahko se zgodi, da vam v tem primeru nekatere zanimive funkcije spletne strani ne bodo na voljo.