Zakaj izdelana spletna stran potrebuje vzdrževanje?

Izdelana spletna stran potrebuje vzdrževanje s programskega stališča in iz stališča varnosti, pa da je še tako kvalitetno izdelana in optimizirana. Splet je živa stvar, ki se vedno spreminja zato je potrebno spremljati dogajanja na spletu in se temu prilagoditi.

Prav tako je potrebno spremljati Googlov algoritem, ki se spreminja tudi večkrat dnevno ter spletno stran prilagajati tem spremembam, ker bomo v nasprotnem primeru kar hitro zdrsnili iz prve strani iskalnih rezultatov na Googlovem iskalniku. Enostavno nas bo konkurenca, ki spremlja spremembe in spletno stran redno vzdržuje, kar hitro prehitela in se prikazovala pred našimi povezavami v iskalnih rezultatih Googla.

S tem zgubljamo potencialne stranke, ker so kliki najbolj pogosti pri prvih treh zadetkih organskih rezultatov in če mi nismo med njimi se praktično odrekamo obisku na našo spletno stran in posledično zaslužku.

Izdelana spletna stran potrebuje vzdrževanje in je brez nje kot vozilo brez servisiranja.

2018-08-20T18:45:39+00:00
Spletna stran uporablja piškotke za namene zagotavljanja boljše funkcionalnosti ter štetja uporabnikov na spletnem mestu. Prosimo, da s klikom na DA potrdite soglasje za uporabo piškotkov. Več o spletnih piškotkih na strani spletni piškotki. Nastavitev piškotkov DA

Piškotki skupine 2

Analitični in funkcijski piškotki, s katerimi analiziramo promet na spletni strani. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo. Če se s tem ne strinjate, ustrezno označite in teh piškotkov ne bomo namestili.

Piškotki skupine 3

Piškotki naših partnerskih storitev, kot so Facebook in Google. Ti piškotki omogočajo uporabo vtičnikov in funkcij na spletni strani, ki so povezane z njihovimi družbenimi omrežji in drugimi platformami ter za sledenje vaši uporabi njihovih storitev. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo. Če se s tem ne strinjate, ustrezno označite in teh piškotkov ne bomo namestili. Lahko se zgodi, da vam v tem primeru nekatere zanimive funkcije spletne strani ne bodo na voljo.