Zakaj potrebuje podjetje spletno stran?

Zakaj potrebuje podjetje spletno stran je pogosto vprašanje pri podjetjih, ki do zdaj še niso imeli v poslovnem smislu opravka s spletom. Večina nas, ko želi karkoli kupiti ali pridobiti kakršnekoli informacije najprej vpraša strica Googla. Ko vpišemo željeno ključno besedo v iskalnik nam iskalnik prikaže povezave do spletnih strani, ki vsebujejo vpisano ključno besedo. Takrat se odločimo katero spletno stran bomo obiskali, da bi zadovoljili svojo potrebo po informiranju pa naj bo to želja po nakupu kakšnega izdelka ali storitve ali zgolj kakšno splošno informiranje o neki temi.

Strica Googla sem omenil zato, ker večina svetovnega iskanja poteka prav prek Googlovih iskalnikov in to kar 80% svetovnega iskanja. Ko govorimo o optimizaciji spletne strani za iskalnike, praktično govorimo o optimizaciji za Google.

Spletna stran je ogledalo podjetja in je pomembno, da se izdela kvalitetno v smislu večje prepoznavnosti, dvigu ugleda in posledično povečanju zasluška in ne zato, ker jo imajo tudi drugi. Investicija se povrne v zelo kratkem času zato ne oklevajte in si izdelajte kvalitetno spletno stran s SEO optimizacijo že danes.

2018-08-20T18:38:05+00:00
Spletna stran uporablja piškotke za namene zagotavljanja boljše funkcionalnosti ter štetja uporabnikov na spletnem mestu. Prosimo, da s klikom na DA potrdite soglasje za uporabo piškotkov. Več o spletnih piškotkih na strani spletni piškotki. Nastavitev piškotkov DA

Piškotki skupine 2

Analitični in funkcijski piškotki, s katerimi analiziramo promet na spletni strani. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo. Če se s tem ne strinjate, ustrezno označite in teh piškotkov ne bomo namestili.

Piškotki skupine 3

Piškotki naših partnerskih storitev, kot so Facebook in Google. Ti piškotki omogočajo uporabo vtičnikov in funkcij na spletni strani, ki so povezane z njihovimi družbenimi omrežji in drugimi platformami ter za sledenje vaši uporabi njihovih storitev. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo. Če se s tem ne strinjate, ustrezno označite in teh piškotkov ne bomo namestili. Lahko se zgodi, da vam v tem primeru nekatere zanimive funkcije spletne strani ne bodo na voljo.