Zakaj potrebuje podjetje spletno stran?

Zakaj potrebuje podjetje spletno stran je pogosto vprašanje pri podjetjih, ki do zdaj še niso imeli v poslovnem smislu opravka s spletom. Večina nas, ko želi karkoli kupiti ali pridobiti kakršnekoli informacije najprej vpraša strica Googla. Ko vpišemo željeno ključno besedo v iskalnik nam iskalnik prikaže povezave do spletnih strani, ki vsebujejo vpisano ključno besedo. Takrat se odločimo katero spletno stran bomo obiskali, da bi zadovoljili svojo potrebo po informiranju pa naj bo to želja po nakupu kakšnega izdelka ali storitve ali zgolj kakšno splošno informiranje o neki temi.

Strica Googla sem omenil zato, ker večina svetovnega iskanja poteka prav prek Googlovih iskalnikov in to kar 80% svetovnega iskanja. Ko govorimo o optimizaciji spletne strani za iskalnike, praktično govorimo o optimizaciji za Google.

Spletna stran je ogledalo podjetja in je pomembno, da se izdela kvalitetno v smislu večje prepoznavnosti, dvigu ugleda in posledično povečanju zasluška in ne zato, ker jo imajo tudi drugi. Investicija se povrne v zelo kratkem času zato ne oklevajte in si izdelajte kvalitetno spletno stran s SEO optimizacijo že danes.

Nenad Matić2018-08-20T18:38:05+00:00
Naši piškoti ne škodijo, a brez njih vam ne moremo omogočiti sodobnih funkcionalnosti. Spletna stran za svoje delovanje in spremljanje statistike uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo. Prosimo, da s klikom na DA potrdite soglasje za uporabo piškotkov na naših straneh.Upravljavec spletnih mest na domeni studio-amaia.si, uporablja piškotke za namene zagotavljanja boljše funkcionalnosti in uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja spletnih portalov ter štetja uporabnikov na spletnem mestu. Uporabljamo tudi piškotke, izdane s strani Google inc.Piškotki iz skupine 1 so nujni in se vedno naložijo. Če kliknete »Nastavitve piškotkov« in določite, da ne želite sledenja piškotkov iz skupine 2 in 3 potem se ti piškotki ne bodo naložili. Namestitev piškotkov iz skupin 2 in 3 lahko upravljate sami in potrdite s klikom na »Posodobitev nastavitev«. Pojasnila glede uporabe spletnih piškotkov si lahko preberete na strani spletni piškotki. Vašo izbiro boste na tej napravi lahko vedno spremenili. Nastavitev piškotkov DA

Piškotki skupine 2

Analitični in funkcijski piškotki, s katerimi analiziramo promet na spletni strani. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo. Če se s tem ne strinjate, ustrezno označite in teh piškotkov ne bomo namestili.

Piškotki skupine 3

Piškotki naših partnerskih storitev, kot so Facebook in Google. Ti piškotki omogočajo uporabo vtičnikov in funkcij na spletni strani, ki so povezane z njihovimi družbenimi omrežji in drugimi platformami ter za sledenje vaši uporabi njihovih storitev. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo. Če se s tem ne strinjate, ustrezno označite in teh piškotkov ne bomo namestili. Lahko se zgodi, da vam v tem primeru nekatere zanimive funkcije spletne strani ne bodo na voljo.