Cenik

CenikNenad Matić2018-09-02T18:12:06+00:00

Cenik zajema storitve, ki jih potrebujete za promocijo svojega podjetja na spletu. Predstavite podjetje na spletu na sodoben način.

Kvalitetna spletna predstavitev je danes nujno potrebna za vsa podjetja. V današnjem času si praktično, kot podjetje, ne moremo privoščiti, da nismo vidni na spletu.

Začetek spletne predstavitve se začne s kvalitetno izdelavo spletne strani. Neoptimizirana spletna stran za Google je slaba odločitev.

Šele ko imamo kvalitetno izdelano spletno stran se lotimo spletnega oglaševanja, ker bo takšno oglaševanje cenejše in bolj učinkovito.

SEO optimizacija + Izdelava spletnih strani – cenik

Vzdrževanje spletnih strani – cenik

Spletno oglaševanje – cenik

Spletno oglaševanje je danes nujno potrebno vsakemu podjetju ne glede s katero storitvijo se ukvarja. Danes so potencialni kupci predvsem na spletu, ko se jim porodi potreba po nakupu. Iz tega razloga se podjetja v Sloveniji vedno bolj lotevajo spletnega oglaševanja. Ko se jim porodi potrebo po nakupu najprej obiščejo strica Googla ali pa iščejo informacije na socialnih omrežjih, kot so Facebook.

Podjetja vedno bolj izkoriščajo spletno oglaševanje za svojo promocijo in promocijo svojih storitev in izdelkov. Zakaj ne bi tudi vi? 😉 Pripravil sem najbolj učinkovite vrste oglaševanja zato vas vabim, da si pogledate ponudbo.

Vzdrževanje spletnega oglaševanja – cenik

Uporabniki spleta se danes zavedamo svoje moči. Splet nam omogoča, da javno objavljamo svoje izkušnje pri nakupu, komentiramo način prodaje ali ocenjujemo kakovost izdelka. Izpostavil sem samo nekaj primerov, kateri zelo vplivajo na prodajo. Potrebno je spremljati potrebe, vedenje in zadovoljstvo spletnih uporabnikov, ter na podlagi tega oblikovati strategijo spletne kampanje. Oglaševalec s pridobljenimi podatki ustvari učinkovito spletno oglaševanje, ki je bolj zanimivo in prepoznavno. Vzdrževanje spletnega oglaševanja nam omogoča konstantni stik z obstoječimi in potencialnimi kupci.

Vse cene na spletni strani so navedene v evrih in ne vključujejo davka na dodano vrednost (DDV). V skladu s 94. členom Zakona o DDV nisem zavezanec za DDV. Pridružujem si pravico do morebitnih vsebinskih ter tiskarskih napak in sprememb cen brez predhodnega obvestila.

Naši piškoti ne škodijo, a brez njih vam ne moremo omogočiti sodobnih funkcionalnosti. Spletna stran za svoje delovanje in spremljanje statistike uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo. Prosimo, da s klikom na DA potrdite soglasje za uporabo piškotkov na naših straneh.Upravljavec spletnih mest na domeni studio-amaia.si, uporablja piškotke za namene zagotavljanja boljše funkcionalnosti in uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja spletnih portalov ter štetja uporabnikov na spletnem mestu. Uporabljamo tudi piškotke, izdane s strani Google inc.Piškotki iz skupine 1 so nujni in se vedno naložijo. Če kliknete »Nastavitve piškotkov« in določite, da ne želite sledenja piškotkov iz skupine 2 in 3 potem se ti piškotki ne bodo naložili. Namestitev piškotkov iz skupin 2 in 3 lahko upravljate sami in potrdite s klikom na »Posodobitev nastavitev«. Pojasnila glede uporabe spletnih piškotkov si lahko preberete na strani spletni piškotki. Vašo izbiro boste na tej napravi lahko vedno spremenili. Nastavitev piškotkov DA

Piškotki skupine 2

Analitični in funkcijski piškotki, s katerimi analiziramo promet na spletni strani. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo. Če se s tem ne strinjate, ustrezno označite in teh piškotkov ne bomo namestili.

Piškotki skupine 3

Piškotki naših partnerskih storitev, kot so Facebook in Google. Ti piškotki omogočajo uporabo vtičnikov in funkcij na spletni strani, ki so povezane z njihovimi družbenimi omrežji in drugimi platformami ter za sledenje vaši uporabi njihovih storitev. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo. Če se s tem ne strinjate, ustrezno označite in teh piškotkov ne bomo namestili. Lahko se zgodi, da vam v tem primeru nekatere zanimive funkcije spletne strani ne bodo na voljo.