Za večjo prepoznavnost in prodajo na spletu

CENIK

CENIK

Cenik zajema storitve, ki jih potrebujete za promocijo svojega podjetja na spletu. Predstavite podjetje na spletu na sodoben način.

  Ali želite svetovanje?

  Obdelavo osebnih podatkov izvajamo na podlagi našega zakonitega interesa. Več o obdelavi lahko izveste tukaj.


  Kvalitetna spletna predstavitev je danes nujno potrebna za vsa podjetja. V današnjem času si praktično, kot podjetje, ne moremo privoščiti, da nismo vidni na spletu.

  Začetek spletne predstavitve se začne s kvalitetno izdelavo spletne strani. Neoptimizirana spletna stran za Google je slaba odločitev.

  Šele ko imamo kvalitetno izdelano spletno stran se lotimo spletnega oglaševanja, ker bo takšno oglaševanje cenejše in bolj učinkovito.

  Izdelava spletnih strani in spletnih trgovin
  + SEO optimizacija
  CENIK

  Cenik izdelave spletnih strani

  Cena izdelove spletne strani se določi glede na obseg in zahtevnost izvedbe. V ponudbi so že v naprej določeni trije paketi, ki se lahko cenovno odstopajo glede na želje in potrebe podjetja.

  Cenik izdelave spletne trgovine

  Cena izdelave spletne trgovine se določi glede na potrebe podjetij. Vsebuje najbolj pogoste parametre, ki jih pri spletni trgovini potrebuje prodajalec in po navadi pričakuje kupec.

  Vzdrževanje spletnih strani in spletnih trgovin
  CENIK

  Cenik vzdrževanja spletnih strani

  Vsaka sodobna spletna stran izdelana v CMS sistemu se mora vzdrževati. Vzdržuje se s stališča varnosti, uporabniške izkušnje in boljšega pozicioniranja na Google iskalniku.

  Cenik vzdrževanja spletnih trgovin

  Vzdrževanje spletne trgovine je tako pomembno, kot vzdrževanje spletne strani. Spletna trgovina, ki je še kako kvalitetno izdelana potrebuje redno mesečno vzdrževanje.

  Spletno oglaševanje
  CENIK

  Spletno oglaševanje je danes nujno potrebno vsakemu podjetju ne glede s katero storitvijo se ukvarja. Danes so potencialni kupci predvsem na spletu, ko se jim porodi potreba po nakupu. Iz tega razloga se podjetja v Sloveniji vedno bolj lotevajo spletnega oglaševanja. Ko se jim porodi potrebo po nakupu najprej obiščejo strica Googla ali pa iščejo informacije na socialnih omrežjih, kot so Facebook.

  Podjetja vedno bolj izkoriščajo spletno oglaševanje za svojo promocijo in promocijo svojih storitev in izdelkov. Zakaj ne bi tudi vi? ;-) Pripravil sem najbolj učinkovite vrste oglaševanja zato vas vabim, da si pogledate ponudbo.

  Cenik Facebook oglaševanja

  Facebook oglaševanje za vsa podjetja, ki si želijo želi izboriti spletni prostor za svojo predstavitev in prodajo.

  Cenik Google oglaševanja

  Google oglaševanje je idealno za podjetja, ki želijo biti vidna na Google iskalniku, ko iskalci iščejo storitev ali izdelek.

  Cenik YouTube oglaševanja

  YouTube oglaševanje je primerno za podjetja, ki želijo biti vidna na YouTube kanalo, ko gledalci gledajo video posnetke.

  Cenik Email marketing oglaševanja

  Email marketing oglaševanje primerno za podjetja, ki imajo svojo bazo kontaktov, katere želijo obveščati o novostih.

  Vzdrževanje spletnega oglaševanja
  CENIK

  Uporabniki spleta se danes zavedamo svoje moči. Splet nam omogoča, da javno objavljamo svoje izkušnje pri nakupu, komentiramo način prodaje ali ocenjujemo kakovost izdelka. Izpostavil sem samo nekaj primerov, kateri zelo vplivajo na prodajo. Potrebno je spremljati potrebe, vedenje in zadovoljstvo spletnih uporabnikov, ter na podlagi tega oblikovati strategijo spletne kampanje. Oglaševalec s pridobljenimi podatki ustvari učinkovito spletno oglaševanje, ki je bolj zanimivo in prepoznavno. Vzdrževanje spletnega oglaševanja nam omogoča konstantni stik z obstoječimi in potencialnimi kupci.

  Cenik vzdrževanja
  Facebook oglaševanja

  Cenik vzdrževanja Facebook oglaševanja za vsa podjetja, ki želijo biti vedno v stiku z obstoječimi in novimi strankami na socialnem omrežju Facebook.

  Cenik vzdrževanja
  Google oglaševanja

  Cenik vzdrževanja Google oglaševanja je idealno za podjetja, ki želijo ostati vidna na Google iskalniku, ko iskalci iščejo storitev ali izdelek.

  Cenik vzdrževanja
  YouTube oglaševanja

  Cenik vzdrževanja YouTube oglaševanja je primerno za podjetja, ki želijo ostati vidna na YouTube kanalo, ko gledalci gledajo video posnetke.

  Cenik vzdrževanja
  Email marketing-a

  Cenik vzdrževanja Email marketing oglaševanja primerno za podjetja, ki imajo svojo bazo kontaktov, katere želijo obveščati o novostih.

  Vse cene na spletni strani so navedene v evrih in ne vključujejo davka na dodano vrednost (DDV). V skladu s 94. členom Zakona o DDV nisem zavezanec za DDV. Pridružujem si pravico do morebitnih vsebinskih ter tiskarskih napak in sprememb cen brez predhodnega obvestila.

  5/5 - (5)