Za večjo prepoznavnost in prodajo na spletu

CENIK

CENIK

Cenik zajema storitve, ki jih potrebujete za promocijo svojega podjetja na spletu. Predstavite podjetje na spletu na sodoben način.

031 393 136

  Ali želite svetovanje?

  Dovolim, da uporabite moje podatke za namen priprave ponudbe, pogodbe in komunikacijo poslovnega sodelovanja. Prebral sem pogoje poslovanja in se z njimi strinjam.

  Pogoje poslovanja si preberite tukaj.


  Kvalitetna spletna predstavitev je danes nujno potrebna za vsa podjetja. V današnjem času si praktično, kot podjetje, ne moremo privoščiti, da nismo vidni na spletu.

  Začetek spletne predstavitve se začne s kvalitetno izdelavo spletne strani. Neoptimizirana spletna stran za Google je slaba odločitev.

  Šele ko imamo kvalitetno izdelano spletno stran se lotimo spletnega oglaševanja, ker bo takšno oglaševanje cenejše in bolj učinkovito.

  Izdelava spletnih strani in spletnih trgovin
  + SEO optimizacija
  CENIK

  Vzdrževanje spletnih strani in spletnih trgovin
  CENIK

  Spletno oglaševanje
  CENIK

  Spletno oglaševanje je danes nujno potrebno vsakemu podjetju ne glede s katero storitvijo se ukvarja. Danes so potencialni kupci predvsem na spletu, ko se jim porodi potreba po nakupu. Iz tega razloga se podjetja v Sloveniji vedno bolj lotevajo spletnega oglaševanja. Ko se jim porodi potrebo po nakupu najprej obiščejo strica Googla ali pa iščejo informacije na socialnih omrežjih, kot so Facebook.

  Podjetja vedno bolj izkoriščajo spletno oglaševanje za svojo promocijo in promocijo svojih storitev in izdelkov. Zakaj ne bi tudi vi? ;-) Pripravil sem najbolj učinkovite vrste oglaševanja zato vas vabim, da si pogledate ponudbo.

  Vzdrževanje spletnega oglaševanja
  CENIK

  Uporabniki spleta se danes zavedamo svoje moči. Splet nam omogoča, da javno objavljamo svoje izkušnje pri nakupu, komentiramo način prodaje ali ocenjujemo kakovost izdelka. Izpostavil sem samo nekaj primerov, kateri zelo vplivajo na prodajo. Potrebno je spremljati potrebe, vedenje in zadovoljstvo spletnih uporabnikov, ter na podlagi tega oblikovati strategijo spletne kampanje. Oglaševalec s pridobljenimi podatki ustvari učinkovito spletno oglaševanje, ki je bolj zanimivo in prepoznavno. Vzdrževanje spletnega oglaševanja nam omogoča konstantni stik z obstoječimi in potencialnimi kupci.

  Vse cene na spletni strani so navedene v evrih in ne vključujejo davka na dodano vrednost (DDV). V skladu s 94. členom Zakona o DDV nisem zavezanec za DDV. Pridružujem si pravico do morebitnih vsebinskih ter tiskarskih napak in sprememb cen brez predhodnega obvestila.