o meni

Bistvo predstavitve o meni in mojega poslanstva je dvigniti nivo razumevanja in osveščanja glede pomembnosti spletne strani in spletnega oglaševanja za podjetja, ki so danes na trgu. Želim predstaviti kako se lahko s pravilno izdelano in marketinško naravnano spletno stranjo poveča prepoznavnost na spletu in posledično prodajo-zaslužek storitve ali izdelka.

Pri tem želim povdariti, da je še kako pomembna kvaliteta izdelave spletne strani. Nekvalitetno izdelana spletna stran, ki ni optimizirana za spletne iskalnike je slabša odločitev, kot da je sploh ne bi bilo. Ne smemo pa pozabiti tu dejstvo, da spletna stran izraža podobo-ugled podjetja.

To je podobno, kot bi investirali v izdelavo poslovnih vizitk. Ko bi jih od tiskarja dobili bi le te pospravili v predal in pozabili na njih. Noben teh vizitk nikoli ne bo videl in si lahko upravičeno zastavimo vprašanje; Zakaj smo sploh izdelali vizitke? Škoda denarja, mar ne?

Večina nas, ko želi karkoli kupiti ali pridobiti kakršnekoli informacije najprej vpraša strica Googla. :-) Ko vpišemo željeno ključno besedo v iskalnik nam iskalnik prikaže povezave do spletnih strani, ki vsebujejo vpisano ključno besedo. Takrat se odločimo katero spletno stran bomo obiskali, da bi zadovoljili svojo potrebo po informiranju pa naj bo to želja po nakupu kakšnega izdelka ali storitve ali zgolj kakšno splošno informiranje o neki temi.

Strica Googla sem omenil zato, ker večina svetovnega iskanja poteka prav prek Googlovih iskalnikov in to kar 80% svetovnega iskanja. Ko govorimo o optimizaciji spletne strani za iskalnike, praktično govorimo o optimizaciji za Google.

Spletna stran je ogledalo podjetja in je pomembno, da se izdela kvalitetno v smislu večje prepoznavnosti, dvigu ugleda in posledično povečanju zasluška in ne zato, ker jo imajo tudi drugi. Investicija se povrne v zelo kratkem času zato ne oklevajte in si izdelajte kvalitetno spletno stran s SEO optimizacijo že danes.