Kontakt

Kontakt2018-09-02T11:50:54+00:00

Za kontakt lahko uporabite več možnosti. Naročanje ali vprašanja sprejemam na telefon ali na email. Če želite lahko vprašanje, komentar, mnenje, opombo ali kritiko vpišite v spodnji kontaktni obrazec in mi ga pošljete. Odgovoril vam bom v najkrajšem možnem času.

Storitve opravljam

kontakt - Nenad Matić

Nenad Matić

dipl. org. – menedžer
Informatika v organizaciji in managementu
direktor podjetja SPLETNI USPEH, Nenad Matić s.p.

SPLETNI USPEH, Nenad Matić s.p.
Zvezda 3, 1210 Ljubljana

Matična št: 8116806000
Davčna številka: 89025407
TRR pri NLB d.d.: SI56 0203 3026 2574 832
SWIFT: LJBASI2X

Kontakt prek obrazca

Dovolim, da uporabite moje podatke za namen priprave ponudbe, pogodbe in komunikacijo poslovnega sodelovanja. Prebral sem pogoje poslovanja in se z njimi strinjam.

Pogoje poslovanja si preberite tukaj.

Kontakt
Rating: 5 - 2 reviews
Spletna stran uporablja piškotke za namene zagotavljanja boljše funkcionalnosti ter štetja uporabnikov na spletnem mestu. Prosimo, da s klikom na DA potrdite soglasje za uporabo piškotkov. Več o spletnih piškotkih na strani spletni piškotki. Nastavitev piškotkov DA

Piškotki skupine 2

Analitični in funkcijski piškotki, s katerimi analiziramo promet na spletni strani. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo. Če se s tem ne strinjate, ustrezno označite in teh piškotkov ne bomo namestili.

Piškotki skupine 3

Piškotki naših partnerskih storitev, kot so Facebook in Google. Ti piškotki omogočajo uporabo vtičnikov in funkcij na spletni strani, ki so povezane z njihovimi družbenimi omrežji in drugimi platformami ter za sledenje vaši uporabi njihovih storitev. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo. Če se s tem ne strinjate, ustrezno označite in teh piškotkov ne bomo namestili. Lahko se zgodi, da vam v tem primeru nekatere zanimive funkcije spletne strani ne bodo na voljo.