Izdelava spletne strani v WordPress okolju s SEO optimizacijo

Izdelava spletne strani v WordPress okolju

Izdelava spletne strani + SEO optimizacija

Brez SEO optimizacije spletna stran sama po sebi ne bo povečala prihodek ali prepoznavnost. Spletna stran je danes nujno potrebna vsakemu podjetju, ki tržijo izdelek ali storitev.

  Ali želite svetovanje?

  Obdelavo osebnih podatkov izvajamo na podlagi našega zakonitega interesa. Več o obdelavi lahko izveste tukaj.


  Kako izdelujem spletne strani?

  Spletne strani izdelujem v WordPress okolju in sicer premišljeno in strokovno. V izdelavo spletne strani je vključena SEO ON-SITE optimizacija v celoti. Optimizacija spletnih strani je danes nujno potrebna, ker brez SEO optimizacije nam spletna stran sama po sebi ne bo povečala prihodek ali prepoznavnost.

  Izdelava spletne strani s SEO optimizacijo šele doseže pravi učinek. Tako izdelana spletna stran bo prispevala h konkurenčni prednosti in prepoznavnosti na Googlu. Spletna stran je seveda prilagojena tudi mobilnim napravam, ker se 80% obiska spletnih strani zgodi preko mobilnih naprav.

  Pri izdelavi spletne strani izvedem raziskavo ključnih besed na Googlu in pri tem ugotovim katere so ključne besede, ki jih iskalci vpisujejo v Google.si iskalnik, ko želijo naročiti vašo storitev ali izdelek ali se zgolj želijo informirati o tem. Na podlagi raziskave se postavi konstrukcija spletne strani ter se določijo predlogi za podstrani, ki so optimizirane na močne ključne besede pridobljene iz raziskave.

  Izdelava spletne strani

  Prednosti kakovostno izdelane spletne strani s SEO optimizacijo

  Postanemo bolj vidni in prepoznavni na spletu.

  Poveča se prodaja in posledično zaslužek.

  Izdelava spletne strani, ki je 100% prilagojena mobilnim napravam.

  Pridobimo več obiska na spletno stran.

  V samem vrhu iskalnih rezultatov na Google iskalniku.

  Sodobna izdelava spletne strani prilagojena novim standardom.

  Hitrejša spletna stran zagotovi hitrejši nakup.

  Večja preglednost in lažja izbira storitve ali izdelka.

  Kaj so napisale zadovoljne stranke na Googlu?

  Samo nekaj zadnje napisanih mnenj

  zadovoljstvo strank

  zadovoljstvo strank

  zadovoljstvo strank

  zadovoljstvo strank

  zadovoljstvo strank

  zadovoljstvo strank

  zadovoljstvo strank

  zadovoljstvo strank

  zadovoljstvo strank

  zadovoljstvo strank

  Si želite biti na prvi strani Googla pa ne veste kako?

  Pokličite in izveste skrivnost uspeha.

  Kaj minimalno mora vsebovati izdelava spletnih strani?

  10 osnovnih zahtev, ki jih moramo upoštevati

  Izdelava spletne strani mora minimalno vsebovati vsaj osnovne parametre, da bi lahko z njo bili prepoznavni ter nekaj zaslužili. Spletna stran brez teh parametrov nam ne bo prinašala zaslužek in bo posledično samo “vizitka”, katera je skrita v nekem predalu.

  Naj vam samo cena nikoli ne bo merilo, ko se boste odločali za izdelavo spletne strani. Izdelava spletnih strani mora biti premišljena in resno zastavljena, da bi služila svojemu namenu.

  Kvalitetna in profesionalna izdelava spletne strani s SEO optimizacijo vas bo pripeljala na prvo stran Googla glede na iskano ključno besedo, ki jo iskalci vpisujejo v Google iskalnik!

  Pogosto zastavljena vprašanja

  Kakšna je cena izdelave spletne strani?

  Cena izdelave spletne strani je zelo ugodna, glede na to, da imate v ceno všteto ON-SITE SEO optimizacijo spletne strani, svetujem vam kakšen pristop je najboljši za pridobitev visokih pozicij v iskalnih rezultatih na Googlu in vam pripravim predloge, da bo spletna stran pripravljena za vse nadaljnje marketinške aktivnosti.

  V katerem CMS okolju bo izdelalna spletna stran?

  Spletna stran bo izdelana v WordPress okolju. V “očeh” Googla je WordPress zelo dobro pozicioniran zato so spletne strani, ki so izdelane v tem okolju, hitreje uvrstijo na prvo stran iskalnih rezultatov. S tem poskrbimo, da smo na spletu hitro vidni in prepoznavni.

  5/5 - (20)